tyvärr!

hejsan jag har tyvärr inte hunnit skriva så mycket ska lägga in lite imorrn så hej då har bråttom, ska va med diana nuu hej då allesammans<33

Jag och Emmy!

Hejsan!
det kanske är lite sent att lägga in det här men jag lägger in det här i alla fall. Det var när jag och emmy var med varann. Här kommer en bild:

fin va... eller kanske inte fin fin men jaa, hej då

sjuk (igen)

hejsan allihopa!!! nu sitter jag vid datan igen och skriver om att jag är sjuk igen, ja det är jag förstås. Jag har blivit magsjuk!!! Det är nog den jobbigaste sjukdomen man kan ha, särsillt att kräkas. När jag skulle gå och lägga mig så hade jag jätte ont i magen och var jätte trött. Sen mitt i nattaen gick jag in till mamma och sa att jag hade för ont i magen för att sova, sen så försökte jag somna om men det gick inge vidare. Jag skulle pröva att gå på toa men precis då så kraktes jag i flera mängder av spya, efter de så mådde jag lite bättre och gick och la mig och jag somnade då. Men jag kan inte gå ut ur mitt rum för då kanske jag smittar love... och det vill jag inte!!!!
nu har jag inte så mycket mer att skriva om så hejsvejs ha det bra. Nu ska jag sätta mig och titta på film på datan hej då.

 


hej!!!

hejsan alla bloggizar har tyvärr inte så mycket att skriva om tänkte bara säga god natt
så hej då.. puss puss på er alla som läser min blogg. Och skulle inte ni kunna skriva lite komentarer piz!!!!

HALSFLUSS!!!!!!!!

hejsan.
Har precis fått veta det värsta av det värsta, jag har HALSFLUSS. Det gör verkligen ont. Doktorn sa att jag ska bara ska vara hemma och ta det lungt! Jag kommer att missa jätte mycket i skolan, det är synd för då måste man ta hem en massa arbeten. Jag måste äta penicellin. Igår när jag skulle ta en ipren så satte jag den i halsen, jag kunde inte andas och mamma va i ett annat rum. J ag blev rädd och viste inte vad jag skulle gör men jag sprang in i vardagsrummet. Aja sånt händer. Nu ska jag gå och ta min medicin... hej då.




RSS 2.0