gullig!!!

heej alla bloggizar.
har precis varit inne på blingee (där gör man bilder eller jag man kan sätta på olika saker på bilden) först så sökte jag på google efter ''gulliga orangutanger'', sen gick jag in och gjorde om den jag la på glitter och text där det står ''love''. jag blev nöjd den var så GULLIG!!!!!!


                                                                       eller hur ??? komentera och skriv vad ni tycker!

fortfarande SJUK!!!!!!!

heej!!! jag är såklart fortfarande sjuk det  är verkligen jobbigt kan man bara säga... sitter för det mesta vid datan eller tvn och tråkar. Jag har liksom inget val, jag kan inte vara ute då gör det ont i halsen, kan inte vara med kompisar (eller med mina syskon) FÖR DÅ GÖR DET ONT I HALSEN!!!  Det är jätte jätte jobbigt:( Och hampus vill bara leka hund med mig... men jag är inte så himla jippi på det.hej då jag tror faktiskt inte jag har så mycket mer att säga nu hej då


sjuk!!!

hejsan alla bloggläsare!
hoppas ni mår bra det gör inte jag i alla fall... jag är sjuk jag har så ont i halsen att jag nästan inte kan prata+ att jag inte kan äta så bra för då gör det jätte ont i halsen:(... kan inte skriva mer nu jag ska nog vila lite nu .
hej svejs.

det här är min idol!!!

Här ska jag visa en bild på min idol Vanessa Hudgens...

visst är hon vacker. Det tycker jag, kan inte ni skriva in några av era idoler det skulle vara roligt hej då<3

helt grymt!!!

hejsan alla blogg läsare ni måste bara höra det här!!! när jag gick till salem centrum så träffade jag rabih i IDOL!!!!!!
jag bara kom från bussen och gick förbi fiket som ligger där då såg jag att han satt där inne jag blev helt förvånad över att han var där... jag blev pirrig jag bad pappa gå in och fråga om autograf för jag vågade inte. men han är bara sååå söt. Ni vet säkert att det ligger en frisör-salong i centrum som heter nåt (vet inte riktigt vad den heter men i alla fall) jag tror att rabih skulle hälsa på nån som jobbar där om ni vet vem mattias är så kanske ni förstår vad rabih gjorde där jag tror det typ är nån i hans släkt. här ska jag visa en eller två bilder på honom som vi tog.........





där bakom sitter mattias som jag skrev om. Dom är faktist rätt lika...

gott nytt år!

hejsan alla blogg läsare! och ett gott nytt år hoppas ni hade ett bra år under 2009... ja nu är det ju 2010 och ett nytt år det är väl härligt. har ni några nyårs-löften i år???. det har jag. Det kanske inte är det bästa men det känns ganska bra.

1. jag ska inte skrika lika mycket på min lillibror som jag gjorde under förra året!!!

2.jag ska försöka att inte vara så slarvig med läxan!!! för att jag ska klara av det så måste jag göra dom på en måndag!!!

så där det var alla mina löften... jag vet man brukar bara ha ett men jag tog två.

RSS 2.0